Skåne Försvarsutbildningsförbund söker redovisningsekonom

Förbundet bildades 1948 och bedriver utbildningsverksamhet samt äger Falsterbo kursgård, en hotell- och konferensanläggning i Höllviken. Förbundet har god ekonomi och är sedan ett antal år tillbaka i en positiv trend och har som mål att fortsätta att utvecklas.

Vi söker nu en driven och erfaren redovisningsekonom med kunskap om lön och personalfrågor. Du måste ha goda datakunskaper och ett plus är om du behärskar Visma och Jupiter som är våra bokningsprogram.

Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Som person är du självgående, noggrann och ansvarstagande. Du måste kunna ta egna initiativ och ha förmågan att strukturera, effektivisera och prioritera ditt arbete på rätt sätt. Du förstår dynamiken i ett förbund som dels är affärsdrivande men också bistår våra föreningar.

Dina arbetsuppgifter är bl a:

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • ​Fakturering
  • ​Avstämning
  • ​Moms- och skattedeklarationer
  • ​Budgetarbete
  • ​Årsbokslut
  • ​Löneutbetalningar
  • ​Personalstatistik

Tjänstgöringsgrad är 40-50% och placeringsort är Höllviken

Sänd din ansökan snarast till Anders Lagerholm, anders.lagerholm@falsterbokursgard.com Ev frågor besvaras av Anders på telefon 040-459160.

Skåne Försvarsutbildningsförbund som är en av 18 Frivilliga Försvarsorganisationer, äger och driver FALSTERBO KURSGÅRD i Höllviken.

Anläggningen som är tre-stjärnig enligt hotellklassningen ligger precis vid havet intill Falsterbokanalen i Höllviken. Vår inriktning är först och främst kurser, konferenser och utbildningar, men vi har gäster ur alla kategorier som gästar oss. Vi har öppet hela året och kan erbjuda en unik miljö för både möten och rekreation. Vi har totalt 218 bäddar fördelade på 62 hotellrum med hotellstandard, 13 rum i villor med kök och 13 rum i vandrarhemsstandard. För konferenser finns 12 lokaler och 5 grupprum. Vår restaurang har fullständiga rättigheter och är belägen med underbar utsikt över Öresund.

Vi har en lång historia med vårt ägarförbund som stiftades 1915 och vår kursgård har vi drivit sedan 1948 på denna plats. Totalt har vi över 4000 medlemmar som är mer eller mindre aktiva, både i vår egen verksamhet och i Försvarsmaktens olika förband.

Under de senaste 20 åren har vi haft en mycket gynnsam utveckling som har gjort att vi har kunnat utveckla och förädla kursgård till vad den är idag. Ett arbete som vi oförtrutet kommer att fortsätta med full kraft för att möta framtidens önskemål och krav.

​Falsterbo Kursgård

Ljungvägen 1

236 38 Höllviken

​E-post

info@falsterbokursgard.com​​

Telefon

040-45 91 50​

Bokning

040-45 91 50​

Restaurang

040-45 91 62

restaurangen@falsterbokursgard.com

Receptionstider

Helgfria vardagar: 07.30 - 16.30